dimecres, 4 de desembre del 2013

The Posies


Ja fa dies ( gairebé un mes) ens vam apropar a Razzmatazz 2 per veure The Posies. 
El concert estava programat dintre els actes de celebració del 15è aniversari del segell Houston Party. I si cau una invitació per anar-hi gratis, impossible resistir-se . Es venia com un repàs dels seus dos discos més notables: Frosting On The Beater i Amazing Disgrace. I tal i com prometien, els van repassar de dalt a baix. 

Alguns problemes de so apart (Razzmatazz 2 no és una sala fàcil), el concert (amb públic entregat i que venia convençut de casa) va tenir algun problema de ritme. Tocar dos discos íntegres marca potser massa... I de moments d’intensitat aclaparadora (sobretot a la segona part del concert, amb el canvi de banda i plena dedicació a Frosting On The Beater) , es va passar en algun moment de baixada. Però tot i així, un concert més que notable. I amb uns professionals amb els dits pelats de tocar en directe dalt de l’escenari (i això, s’agraeix) 

I per rematar-ho, visita a Barcelona Rocksound, que la invitació incloïa accés a la festa de la discogràfica. Si, la festa estava obert a tothom i va ser una mica descafeïnada. Però fa gràcia fer una cerveseta amb els membres de la banda voltant per allà i fer-se una foto amb el Jon Auer.

1 comentari:

acolostico ha dit...

De fiesta por la jeta. Haciendo de groupie...

no se como describir el gesto que sería mi comentario...