dilluns, 9 de desembre del 2013

Standstill


La gent del Primavera Sound, un cop mort el Primavera Club, enguany s’han tret de la màniga una gira de grups que han anomenat “Primavera Sound Touring Party”. 
Gràcies a haver col•laborat amb el crowfounding del nou disc “Dentro de la luz”, ens va caure una invitació per assistir al concert que feina Standstill dins del PS Touring Party a la sala Barts. Ja havíem vist el nou espectacle Cénit (del nous disc “Dentro de la luz”) quan el van presentar en aquesta sala, justament. Aquí, en format reduït (o el que vindria a ser mig espectacle Cénit, més alguns dels seus hits). 
Vagi per davant que sóc fan absoluta de la veu del Sr. Enric Montefusco i que Standstill em sembla una de les bandes més sòlides en directe que volten per aquí. Si hi afegim que tenen l’espectacle Cénit més rodat (i és nota) i que a aquestes alçades, Adelante Bonaparte s’ha convertit ja gairebé en un himne, acaben, com no, amb el públic entregat. No ho puc evitar: Que en un moment donat es posin a tocar dues bateries a 8 mans, fa que em sigui impossible qualsevol intent d’imparcialitat. 
Se’ls anirà a veure les vegades que calgui.

3 comentaris:

acolostico ha dit...

2 baterias, 8 manos, gente danzando alrededor http://www.youtube.com/watch?v=dzsuE5ugxf4

Anna ha dit...

Li perdono la comparació pq sé que és l'enveja que parla per la seva boca... :-P

Bororo ha dit...

realment .. per osmosi.. m'arriba a mi i tot.. Aixo que no els he vist en ma vida...