dilluns, 16 de desembre del 2013

Morcheeba


Aprofitant el cap de setmana llarg, escapadeta a Salt, a la sala La Mirona, per veure Morcheeba en concert.

No és que siguem grans fans del grup (i la veritat és que els havíem perdut la pista. De fet, només coneixíem el seu disc “Big Calm”). Però la possibilitat de fer una escapadeta passant una nit fora i descobrint una sala de concerts nova va ser massa temptadora. 

Telonera, Sara Pi. Una noia amb una veu molt interessant, però amb una proposta musical que no és del meu interès (soul, jugant amb la bossa nova de vegades). Esforçada, però amb el so en contra (i el públic no massa interessat) 
Morcheeba van començar el seu concert amb retard (molt). Defensant el disc nou (que desconeixíem), la banda ha recuperat a la seva cantant Skye Edwards, qui va demostrar ser una "show woman" , portant tot el pes de l’actuació (A mi em va semblar que tenia la veu un pelet enganxada. Però se li perdona). Sociable, encantadora i amb moltes hores de vol en directe, es va posar el públic a la butxaca. La banda, solvents i molt professionals, però amb el pilot automàtic posat , semblava que estaven cobrint una mica l’expedient. Tot i així, un concert correctíssim. I el descobriment d’una sala de concerts que, malgrat la seva desangelada ubicació en un polígon, té una mida ( unes 1000 persones) i una qualitat de so excel•lents. Llàstima que ens quedi lluny...

3 comentaris:

acolostico ha dit...

Morcheeba, ah los 90...

Sala con buena sonoridad y los teloneros con problemas de sonido. Sí, ese es nuestro país.

Marta ha dit...

A comarques se'n parla molt bé d'aquesta sala, tot i que jo no hi he anat mai

Bororo ha dit...

En Salt? en Salt? En un poligon de Salt? però per favor.. cotxe i cotxe i cotxe? Res de beguda, no?

UN megaparking i so dolent tot iq ue la sala es perfecte...Es fort fort. Per cobrir expedient..

Per favor que poc temptador per favor...