dilluns, 7 d’octubre del 2013

Semiòtica. 3er Concurs. La votació

Senyores i senyors, us toca tornar a treballar. La votació del tercer concurs de semiòtica del Guaitatu ja és aquí. El nombre de participants segueix disminuint. (ens haurem de plantejar si estem esgotant la fórmula o al persona).
Com ja saben, les normes per votar són:

 - Cada fotografia presentada va acompanyada d’un número que la identifica a dalt. No donem informació de l’autoria de l’obra per donar més emoció al resultat..

 - Cada votant escollirà les 3 fotografies que li semblin millors, ordenant-les de major a menor preferència i publicarà el seu vot en forma de comentari en aquesta entrada. Per exemple, si algú vota: “foto nº1, nº6 i nº4” , al fotografia 1 rebrà 3 punts, la 6 en rebrà 2 i la 4 en rebrà 1. Si algú vota menys fotos , els punts es reparteixen. (és a dir si només es voten 2 fotografies , per exemple, la primera rebrà 2 punts i la segona 1. Si se’n vota només 1, en rebrà només 1)

- No s’accepten vots d’usuaris anònims. Assegureu-vos que amb el comentari l’equip del Guaitatu sàpiga qui sou ( si no, no es comptabilitzarà el vot). Només s’accepta una votació per persona. Tothom és lliure de votar les fotografies que més li agradin. Però els recordem que votar només les captures pròpies queda lleig. I tothom és lliure d’intentar fer trampes per guanyar el concurs, o convocar a parents, amics i coneguts per tal que el votin, però això encara queda més lleig ( queda millor negociar amb l’equip del Guaitatu, si tantes ganes hi ha de rebre un sopar “gratis”)

 - En cas d’empat en el resultat, l’equip del Guaitatu decidirà el desempat per decret llei. - La data límit per rebre vots és el dijous 31 d'octubre.

 Aquí els deixem les obres que participen. I que sigui el que els nostres lectors vulguin....

 Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4


Foto 5

8 comentaris:

Lemming ha dit...

Foto #5, #2 i #1

Marta ha dit...

5,2,3

Jaume ha dit...

Ja faig tard a participar. Un altre cop m'apunto.
2, 4, 1

Bororo ha dit...

5,2,1

I la 1 perque encara no he entes res de res.. però mola.

Enric

Treisi ha dit...

Els meus vots

4, 3, 5

Dr. j ha dit...

Mi votación

5, 3 y 1

Le doy vueltas pero sigo sin entenderlos

acolostico ha dit...

5 fotos y solo 6 votos, pero esto que es...

Pues yo no voy a votar adrede, que no quiero se me acuse de nada. Y mira que era fácil decantar el tema e irme de cena. Pero voy a dejar que este año sea otro ;-)

Anna ha dit...

Serà que el model s'esgota, sr. @acolostico.

I vostè faci el que cregui que ha de fer... (no seria el primer que s'autovota... :-D )