dimecres, 20 de febrer del 2013

All Star Superman


Títol: ALL STAR SUPERMAN

Autors: Grant Morrison , Frank Quitely.

Editorial:  PLANETA-DEAGOSTINI, S. A.

304 pàgines
 
ISBN/ISSN: 978-84-674-7599-9



Van tenir a bé de deixar-me “All Star Superman” , recopilació de la sèrie publicada en 12 entregues del guionista Gran Morrison i el dubuixant Frank Quitely. 
Sembla ser que és una de les obres definitives del personatge de Superman. Però la meva lectura s’ha trobat amb un problema: no sóc lectora habitual del gènere de superherois (bàsciament per què no m’interessa especialment), cosa que provoca que per una banda desconegui el personatge (i em perdi moltes referències i informació que dificulten la lectura ) i per l’altra que m’hi apropi amb una motivació més aviat baixa. 
Resultat: no m’ha interessat pràcticament gens (i que els amants/experts del tema em perdonin) Amb tots les respectes per l’obra (que, és cert, planteja coses prou interessants com la mortalitat i la debilitat dels superherois). Però no és un còmic per mi. Va dirigit a un altre tipus de lectors. 

No té gaire sentit que doni més la meva opinió. Crec que queda força invalidada...

3 comentaris:

acolostico ha dit...

No lo he leido, nunca he sido muy de DC, Quitely normalmente dibuja curioso, tiene su personalidad propia, buena narrativa, y quizás más cache del que sería menester. Grant Morrison, he leído cosas suyas, desde sus origenes ingleses, a cosas más mainstream, correcto, pero como cada vez estoy más despegado del mainstream, pues nada...

Marta ha dit...

Jo en tema superherois sempre he (o havia) sigut més de Marvel

Sonia ha dit...

A mi me sacas del Súperman clásico, el de toda la vida, y me pierdo...