dilluns, 9 d’abril del 2012

Los descendientes

(Atenció: aquest text pot desvetllar informació sobre l’argument de la pel•lícula o condicionar l'opinió sobre ella . Als interessats en veure-la, es recomana llegir-ho a posteriori. Per si de cas...)

Los Descendientes, l’última pel•lícula dirigida per Alexander Payne, adapta la primera novel•la de l'escriptora Kaui Hart Hemmings. Ens explica la història Matt King, un home casat, pare de dues filles, que es veu obligat a replantejar la seva vida i intentar reconduir-la quan la seva dona pateix un terrible accident que la deixa en coma i descobreix certa informació que li fa trontollar els fonaments. Dificultats de comunicació amb les filles, sentiment de culpa per haver descuidat la relació amb la seva dona, el pes de l’herència familiar, tot se’ns va explicant de manera aparentment senzilla, amb un excel•lent equilibri entre humor i drama. Incommensurable George Clooney, que porta el pes de la narració amb el físic, fins i tot quan no té diàleg. Pel•lícula d’aparença modesta, d’aquelles que t’expliquen una història quotidiana, la del veí del costat , però que t’acaba deixant petjada. I amb un Hawai de teló de fons que s’allunya dels clixés.

Molt recomanable (Avís: Si l’aneu a veure, segons el dia que tingueu porteu un paquet de mocadors per si de cas)

6 comentaris:

Álex Vidal ha dit...

¿Inconmensurable George Clooney? Mira que el paio em cau requetebé, però recordo certes actuacions seves amb cara de pal que em fan dubtar.

Vinga, una altra recomenació apuntada. Klínex comprats. Quan cert llibre em deixi en pau, busco forat a l'agenda.

Marta ha dit...

A mi les películes per les que calen kleenex tendeixen a fer-me mandra...

acolostico ha dit...

Ir a llorar solo por ver al Clooney, a esto ha llegado este blog...

Y lo recomienda, anda ya, si dicen que es gay...

Sonia ha dit...

A mi me gustó pero la encontré bastante previsible...eso, sí, el Clooney espectacular :-)

Juanma ha dit...

Lo que me corta es lo que decís: que la peli nostamal, y que lo mejor es Clooney. Álex, tienes que ver Up in the Air, que yo diría que es la mejor interpretación que le ha salido a Clooney en toda su vida (mejor que Syriana, y a falta de ver esta, claro está).

Bororo ha dit...

No se no se no se no se nosenosnosenosenosenose


M'ho penso mooolt