dilluns, 17 de gener del 2011

Amor y otras drogas

(Atenció: aquest text pot desvetllar informació sobre l’argument de la pel•lícula o condicionar l'opinió sobre ella . Als interessats en veure-la, es recomana llegir-ho a posteriori. Per si de cas...)




Sinopsis: Maggie és una dona independent que no vol establir compromís. Un dia accidentalment coneix a Jamie, un atractiu visitador mèdic que farà servir el seu encant personal per seduir-la. Però el que comença sent només desig...





Amor y otras drogas” ha arribat venuda com una comèdia romàntica no convencional, amb escenes de sexe d’alt voltatge (pel cinema americà, puntualitzem), discurs contra la indústria farmacèutica i una mirada seriosa sobre les relacions de parella, la por el compromís i els estralls que pot causar una malaltia degenerativa en les relacions personals.
El resultat és força fallit. La pel•lícula navega entre moments de melodrama ( més o menys aconseguits. Els actors protagonistes aguanten força bé els papers) i escenes d’humor groller dignes de “Supersalidos” (alguns d’un to masclista més que molest). No acaba de trobar l’equilibri ni el to. La crítica a la industria farmacèutica és purament anecdòtica. I, com no, es tracta d’una història amb final totalment previsible.
Pel•lícula de sofà un diumenge a la tarda. Si no fan res més i no es té cap sèrie pendent per veure a mà.
( res a veure amb 500 días juntos , que si que era una comèdia romàntica poc convencional)

6 comentaris:

Pepi Toria ha dit...

Gràcies per la informació, em penso que no m'enxamparan per veure-la...

El que no se encara és com van enxampar-la a vosté... :D

acolostico ha dit...

No sabía ni que existía, si es que estoy puestisimo en esto del cine...

De hecho la que acabo de ver es supersalidos, y me ha parecido una muy buena comedia, deudora de las comedias de adolescentes de los 80 y puesta al día. En cambio 500 días juntos me apreció más palo.

Esta, bueno de aquí a unos años a lo mejor al comento...

Sonia ha dit...

Entretenida, previsible y poco realista...

Anna ha dit...

El que no se encara és com van enxampar-la a vosté... :D

gat per llebre, gat per llebre...

De hecho la que acabo de ver es supersalidos, y me ha parecido una muy buena comedia

Uhm..."no para mi"...

Entretenida, previsible y poco realista...

Baixar, baixa bé (com totes les comèdies d'aquest tipus). Però com més hi penso més em decepciona.

Marta ha dit...

Mmmm, no entrava a la llista de pendents, i pel que sembla no es mourà d'on és

Bororo ha dit...

No he liedo na, no he leido na.. bueno la primera frase de WARNING... ai como mola comentar en un post y no haber leido na de na de na.

Con el discurso del rey , como que lamentablemente si sabía de que iba, he hecho una busqueda de pattern de la recomendación y he visto que era positiva, sin leer ningun detalle más.

En esta no me atrevo a leerla en pattern diagonal no sea que pille de que va.. auqnue por el carte y el nombre yo diria que de amor.. caguen mierda de spoilers.. pa que coño haran carteles!!!