Una altra tradició de Tots Sants, aquesta més dolça.
L'Aurèlia i l'Aurora segueixen inspirades i, com cada any, posen en marxa la producció industrial de panellets.
I, com cada any, estan de repistons!
L'Aurèlia i l'Aurora segueixen inspirades i, com cada any, posen en marxa la producció industrial de panellets.
I, com cada any, estan de repistons!
(aquests van venir el diumenge al matí a Barcelona en tren dins d'un tupper. Hi ha coses que només fa una mare! )
10 comentaris:
¡Qué buena pinta! :-)'''''''''''''
yum-yum!
el blog que da hambre...
Bona pinta, uummmm...
Clar, després un es mira els del súper, encapsats i plastificats, i no li resulten gens inspiradors...
el blog que da hambre...
Bé... podria tenir qualificatius pitjors... No em queixaré! :-P
Bona pinta, uummmm...
Els de coco són un vici!
Clar, després un es mira els del súper, encapsats i plastificats, i no li resulten gens inspiradors...
Jo, ni els de pastisseria! Com els de la mama, res de res! :-D
Els meus van baixar a Barcelona en una bossa de plàstic... ;) [fa carona de nena pilla mentre pensa que avui se'n cruspirà un per postres de sopar]
Surt a conte fer-ne? (estic fent una enquesta de costos entre els elaboradors artesanals d'aquest nostrat producte per convèncer al centre de producció, és a dir, ma mare, de fer-ne...)
Apa, nena, que tu en tenies de més gustos! Aquí només en van arribar de coco, d'ametlla i de pinyons, i és que el panelletaire oficial de chez moi (és a dir, servidor de vostès), pel que fa a panellets, és força conservador.
Però val la pena fer-los a casa. I no és tan car, però és una estoneta de feina.
Surt a conte fer-ne?
No puc opinar..A mi me'ls fan! També he de dir que en aquest cas aprofiten ametlles casolanes (que no han de comprar...Però si pelar i picar...)
Apa, nena, que tu en tenies de més gustos! Aquí només en van arribar de coco, d'ametlla i de pinyons
Els de codonyat i amb cirereta no són el meu fort... Però els de cafè (que aquest any no n'hi ha hagut :-( ) i els de xocolata (mmm) són per tenir en compte!
Publica un comentari a l'entrada