divendres, 8 de maig del 2009

Bone



Autor: Jeff Smith
Editorial: ASTIBERRI
ISBN: 978-84-96815-84-1
Colección: Colección Bone
Cartoné con sobrecubierta
Color. 244 páginas.




Per fi ha sortit el novè i últim volum de la saga Bone de Jeff Smith, publicat per Astiberri. Un còmic que vaig començar en el seu format “fascicle”, però que vaig abandonar quan va sortir aquesta edició amb tapa dura i acolorida (l’obra original és en blanc i negre) . Un dia que estigui inspirada parlaré dels canvis de format de les edicions de còmics d’aquest país...que em tenen fregida (...Però un altre dia...).

I què direm d’aquesta obra que no haguem dit abans. Doncs aparentment és una història força “clàssica” (una història de bons contra dolents en un país fantàstic.. El bé i el mal lluitant i posant en perill l’equilibri) amb referents / homenatges / inspiracions molt evidents, però terriblement eficient i addictiva, amb un dibuix que trobo deliciós (i al qual el color li va de meravella), humor i uns personatges entranyables (...si...les mostrorratas em semblen uns dolents encantadors).
Que jo m’ho passo teta llegint-la, vaja. I tocarà rellegir-la (que des que vaig comprar els primers...gairebé no recordo com va començar la història!)

I que si algun dia veieu un imant per la nevera d’una mostrorrata, que me’l compreu! (que jo us el pago encantada).

Adorables...

3 comentaris:

acolostico ha dit...

Yo me lei el integral americano en b&w. No ta mal.

Ferran Moreno ha dit...

Estúpidas, estúpidas mostrorratas! M'encanta! M'hi vaig enganxar de mala manera.

Anna ha dit...

Yo me lei el integral americano en b&w. No ta mal.És que vostè té domini d'idiomes i tal...
I no fardi d'edició integral, que una està sensible amb els formats variables d'edicions...

M'hi vaig enganxar de mala maneraEfecte culebrot total! (enganxa, si...). I les mostrorratas són uns dolents de pacotilla genials!