dissabte, 11 d’abril de 2009

Sitges

Si treballes en un sector que només tanca la paradeta tres dies l’any, doncs gairebé et veus obligat a aprofitar el dia festiu de torn peti qui peti.
I si a sobre és gairebé l’únic dia de tota la Setmana Santa que fa bons temps, doncs cap a Sitges falta gent!
Ja ens ho coneixem, però també és cert que sempre que hi vaig acostuma a ser de nit o em passo el dia corrent amunt i avall d’una sala de cine a l’auditori .

Maco Sitges, maco...


I s’hi pot menjar de meravella...

Croquetes de cabra (centollo, per evitar equívocs)


Navalles a la planxa


Navalles a la planxa



I fideuà negre..


Us asseguro que les fotos no fan justícia.
I clar, a la tarda de botigues per cremar el dinar… (i la tarja)

Si és que està claríssim, una ha nascut per la vida ociosa…

6 comentaris:

Marta ha dit...

Faria enveja si jo no hagués enfilat costa amunt i dinat escamarlanets frescos i després rap el mateix dia :p

(i si, jo també he nascut per ser rica... o per dur vida de ric :p)

acolostico ha dit...

Eso es vivir bien...

Es bueno para la crisis?

Grine ha dit...

Qué buena pinta tiene esa fideua negra... y qué suerte de buen tiempo que le ha hecho por el resto del país me han dicho que mucho frío y lluvia...

Anna ha dit...

(i si, jo també he nascut per ser rica... o per dur vida de ric :p)

Ai noia.... Algú es va equivocar a l'hora de fer el repartiment! ;-)

Es bueno para la crisis?

Crisi? Quina crisi?
S'ha de reactivar el consum intern...no diuen això?

por el resto del país me han dicho que mucho frío y lluvia...

Claro...como algunas estavan de balneario por las Europas... ;-)

Grine ha dit...

como algunas estavan de balneario por las Europas... ;-)

Es que era necesario para desintoxicarse de tanto cenutriousuario y políticos más cenutrios que los mismos usuarios...

manu ha dit...

Comiloning, gran sport.