dijous, 5 de març del 2009

Roger Mas + Guillamino

Seguim en ratxa. I cauen les invitacions pels concerts. I ho aprofitem per celebrar algun aniversari recent.
Aquest dimarts, Roger Mas + Guillamino a la Sala Luz de Gas.
Al Roger Mas ja el coneixem (que ja l’hem vist alguna altra vegada) i cada cop ens sorprèn més. És d’aquells artistes que potser costen d’escoltar en CD, però gaudeixes molt en directe. Aquest cop en solitari, ell amb guitarra (o petita incursió al piano). I molt agradable poder seguir-lo en un concert assegut... (que si, que vam fer un “foc de camp” a la Sala Luz de Gas, asseguts .a terra...).
Bones cançons amb lletres fantasbuloses, bona veu i sentit de l’humor . Els seus habituals discursos sobre en Francesc Pujols no tenen preu. I els seus lapsus amb les lletres tampoc.
El 25 d’abril tornarà a ser a l’Auditori (aquest cop per tocar les seves “cançons tel•lúriques”). No hi podrem anar (que tenim una cita importantíssima i ineludible), però segur que serà un excel•lent concert.


I després Guillamino. Res, un tastet (que el metro no espera). Contrast musical. I prometia...si no fos per la falta d’inspiració del tècnic de so (que no els estava afavorint gaire)

I mira que és interessant fer excursions a la zona alta. S’aprenen moltes coses. Descobreixes que es pot fer un frankfurt en un frankurt sense sortir fent olor de frankfurt. I el preu de les consumicions pren una altra dimensió (a veure...Quant dirien que val una cervesa a Luz de Gas?)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguro que un precio que no lo merece... Pero ahi no me han llevado nunca... A mi ni idea de cruzar la Diagonal pa'rriba...Ya puestos casi ni la Meridiana...

Marta ha dit...

Nena, no pares!!

Una cervesa al Luz de Gas??? Mmm... ni idea, pero segur que menys del que bar un suscedani de cervesa (pq "allo" no es cervesa) a dalt del Bar Rouge a Basel

Anònim ha dit...

Doncs jo tinc una lleugera idea del què val una cervesa a la part de dalt de la Diagonal... i també de la Meridiana, que per alguna cosa estic "a la zona bé del barri"! ;-)
Però deixo que els que no hi eren endevinin els preus, que tenen la seva tela...
Per cert, el concert d'allò més bé. La segona vegada que enganxo el Roger Mas en directe (i gratis, que és la manera de seguir aquest noi) i em convenço que és un valor a seguir "en viu"...
A veure què hi podem fer a l'Auditori...

Anna ha dit...

A mi ni idea de cruzar la Diagonal pa'rriba...

Ai, Sr. acolostico...Territori desconegut..."Los otros"... Un cop es passa la sensació de "pulpo en un garaje", és interessant per anar a fer estudis sociològics...

Nena, no pares!!

S'intenta...(i mira que hi ha dies que estic ben avorrida... :-P)

que per alguna cosa estic "a la zona bé del barri"! ;-)

Si, si...a la zona "guais" (diu la que viu a la Gràcia alta...ehem...)

Però deixo que els que no hi eren endevinin els preus, que tenen la seva tela...

Donarem una pista....la xifra és d'un dígit..

A veure què hi podem fer a l'Auditori...
Mira que si al final hi vas em faràs una mica d'enveja...

Replicant ha dit...

Escoltim joveneta, la propera vegada que vagi vè al Luz de Gas o hi vulgui anar faci el favor de pensar en una Servidora que viu gairebé al costat...per sota de la Diagonal, eh?, però no tinc inconvenient en creuar-la, a Sarrià no mosseguen.
El preu de la cervesa, l'últim cop que hi vaig anar: un 6€, crec, o s'hi acostava...

Anònim ha dit...

invitacions... ???? !!!!!

" no és nou tot el que ara veuras però feia tant temps que erets tancat a casa "

són 4 €

MALDO

Cristina ha dit...

Ei, que hi ha gent que treballem (o sigui que gairebé hi vivim) per sobre de la Diagonal!!! (I amb tota la dignitat que ens és possible als pops fora del garatge...)

Estic amb en Maldo, 4€ però ja fa temps, no sé si l'hauran pujat...

Anònim ha dit...

El Roger Mas, le vist una vegada i per tornar-hi m'han de prometre que tocarà "la nostra cançó" - Ni una sola vegada, ni gestos ni mirades apasionades.... -, bé ja m'entens oi?

Anna ha dit...

Escoltim joveneta, la propera vegada que vagi vè al Luz de Gas o hi vulgui anar faci el favor de pensar en una Servidora que viu gairebé al costat...
Oido barra!
Ara...la Diagonal...a partir de Passeig de Gràcia en direcció Francesc Macià...territori deseconegut...(que no...que ni idea de a quina alçada estan les coses...que em desoriento..)

invitacions... ???? !!!!!

Carnet tr3sc que no vaig ser a temps de cancel·lar...i mira , aquest any l'amortizo..(" a dios pongo por testigo"..o si no, a la Marta...)

Estic amb en Maldo, 4€ però ja fa temps, no sé si l'hauran pujat...

Ehem....o fa temps que no aneu per allà o la vida s'ha posat molt cara en poc temps...
Multipliqueu per dos (no és broma...)

bé ja m'entens oi?

Ai...el dia que se li va ocórrer fer aquesta versió va fer moooolt de mal...