dilluns, 10 de febrer del 2014

Los surcos del azar


Títol: Los surcos del Azar

Autor: Paco Roca

Editorial: Astiberri

ISBN: 978-84-15685-36-4

328 pàgines



Suposo que a aquetes alçades si no l’heu llegit, ja n’heu sentit a parlar molt i molt. “Los surcos del azar”: Paco Roca (el noi que fa gairebé de tot i ho fa tot bé dins del món del còmic a Espanya) explicant-los la història de “La nueve”, la companyia formada per , entre altres, exiliats republicans espanyols que va alliberar París dels nazis. Excel•lent còmic, espectacular exercici de memòria històrica, meravellós treball de documentació... i podria seguir. I em quedaria el comentari encara més pendant – ampul•lós. Però és que és així. S’ha de llegir i deixar-se emocionar pel relat. I punt. 

Fantàstic.

4 comentaris:

acolostico ha dit...

Imposible no coincidir. Un must. Incluso si no lees tebeos.

Anna ha dit...

Ja ho hem comentat algun cop… És una de les grans virtuts del Sr. Roca: còmics per a lectors i no lectors de còmics. Ja ho va fer amb “Arrugas”.. Això i tractar les històries que explica ( i els seus personatges) amb tant de “carinyu”... si Juanjo Sáez ven sicneritat, Paco Roca ven estima per les històries que explica.

Marta ha dit...

Algun dia, quan baixi

Bororo ha dit...

Doncs de la mateixa opinio...

Ara a los protas de la epoca no se si tienen la mentalidad esta de emocionarse con esto... Para ellos fue una mierda pinchada ne un palo.