divendres, 13 de setembre de 2013

De ragú i altres salses

Si. No ho negarem. És una de les parts del "visiting pels puestus" que més ens agrada. La intendència...


Birra amb tapa. #aicomm'agrada (malgrat el tema fregits...) 


Dinar de self service. Pasta amb verdures i Antipasti


Dinar de Self service. Maiale 

Rissoto amb gambes. 


Vi blanc. Adoro viatjar a un país amb bon vi... (Si. Al nord d'Itàlia pots demanar el vi de la casa amb tota tranquil·litat. En el cas de l vi blanc, si no especifiques, acostumen a portar-lo "frizzante" (d'agulla). Cal tenir-ho en compte.



Amanida de tonyina. Amb vi blanc. Plat únic sobrat, sobrat... (quina mania de posar mozzarela a tot arreu..)


Pasta amb speck i una verdura que no vaig saber identificar. Per llepar-se els dits.


Escalopins al vi blanc

I el vi blanc que anava amb els escalopins fora del plat...



Una Peroni amb xips... (prefereixo la Moretti ) 


Capellaci di zucca al ragú . Per plorar d'emoció... 

 

Insalatone all'arancia 


Gelat de iogurt. Una bomba làctia. Però estava boníssim.

Antipasti di mare 

Peix espasa a la planxa 

Cafè amb gel (el que costa de demanar, el que costa que et portin més d'un glaçó, però què bo que està. També m'agrada molt viatjar a un país on tenen bon cafè...) 

Panna cotta al cioccolato . "Muerte por nata" 

Pizza de salami picant. (o tenen el llindar del picant molt baix o...) . Però boníssima. 
 
Spaghetti alle vongole 

Tiramisú. "Muerte por felicidad". De nota. 


Vi negre. De la casa. I de nota com el blanc. (tot i que no controlen el tema temperatura)

2 comentaris:

acolostico ha dit...

Ya decía yo, ya...

No me ha sorprendido nada, debo estar acostumbrado a ese tipo de viandas :D

Marta ha dit...

Per algun motiu en els darrers dos minuts m'ha entrat una ganaaaaaaaaaaaaaa... ;)