dijous, 4 de juliol del 2013

Semiòtica: el concurs. 3ª edició. Bases de participació

( restaurant Ramen Ya Hiro, Barcelona. Collita pròpia)


Tenim el blog una mica abandonat per circumstàncies que no venen al cas (ara no ens posarem a plorar davant dels nostres apreciats i soferts lectores...) I què millor que (intentar) reemprendre l’activitat motivant al personal amb una altre concurs de Semiòtica.Estimats/estimades, aquí tenen les bases de participació del concurs de Semiòtica del Guaitatu, que enguany arriba a la seva tercera edició. 

 1 –Aquest any intentem posar-ho més fàcil que l’any passat. Les senyals de lavabo poden ser ja existents i capturades d’un local o fetes amb les seves pròpies mans (Tècnica lliure: foto, dibuix, figura, etc). Les condicions: que no siguin representacions de figures humanes (no s’accepten figures de home – dona. Si s’accepten lletres que indiquin home-dona o objectes que ho representin) i que no hagin aparegut anteriorment publicades en aquest blog.

2 – S’hauran d’enviar fotos de les obres al correu del Guaitatu o al correu de l’autora del Guaitatu, correctament identificades ( autoria i una petita descripció del material i tècnica emprats o localització de la senyal) . 

3 – Es permet un màxim de 3 obres enviades per participant. 

4 – El termini de recepció comença a partir d’avui i finalitza el dia 30 de setembre. (No es queixin que deixo tot l’estiu, amb les corresponents vacances, per fer els deures) 

5 – Els dies posteriors a la finalització del termini, es publicarà un post de recopilació amb totes les fotos enviades. L’enviament de la fotografia al concurs implica la seva autorització per ser publicada en aquest blog. En aquest post s’indicaran les bases per la votació. 

 6 – El premi consistirà en un sopar pagat al guanyador/a per l’equip del Guaitatu en un restaurant triat per l’equip del Guaitatu. Al sopar hi podran assistir la resta de participants que així ho desitgin ( cadascú pagant-se el seu sopar, evidentment. L’equip del Guaitatu continua pobre i sense subvencions) 

Ja tornen deures per aquest estiu... Esperem les seves aportacions amb entusiasme. A veure si aquest any canviem de guanyador.

4 comentaris:

acolostico ha dit...

Así de entrada ya tongo? Por qué hay que cambiar de ganador? Es más, yo daría el premio directamente y nos ahorramos trabajo, no?

Anna ha dit...

Jo no he dit que s’hagi de canviar de guanyador… jo he dit que a veure si es canvia de guanyador… no targiversidaixonsis els meus “palabros”… A més, per vostè és un repte. A veure si fa el Hat Trick :-D

Marta ha dit...

Apuntem, per si ens creuem amb alguna cosa interessant (o perquè ens tornin a mirar "raro"... si rei si, estava fent-li una foto a la porta del lavabo, i no, millor no preguntis, no em creuries! xDD)

Bororo ha dit...

Aixo doncs estem a temps encara de fer aportacions.. a veure si trobo, a veure..

Enric