dimecres, 13 de març del 2013

Jules


Titol: Una asombrosa aventura de Jules INTEGRAL 1 / INTEGRAL 2


Autor: Émile Bravo


Editorial : Ponent Mon



Fent cas a algú que acostuma a dir que no li fem cas, vam decidir adquirir els dos volums de l’integral de “Jules” d’Émile Bravo per regalar al nebot/fillol (gràcies, per cert, a les gestions d’un llibreter faceciós que es mereix un monument).
La condició del regal era òbvia: un cop se l’hagués llegit, me l’havia de deixar. No cal que us expliqui la reacció que vaig tenir quan aquest nebot de 12 anys em va enviar un correu electrònic per dir-me que gràcies, que el còmic li havia agradat molt i que a la propera visita me’l deixava (el que vindria a ser no poder passar per les portes).
Llegits ja, puc dir que feia temps que no una obra dedicada al públic juvenil que tractés als seus lectors amb tant de respecte. Divertit, enginyós, amb una capacitat extraordinària per posar-se al nivell del lector (i que acaba funcionant de manera fantàstica amb el públic adult). Em declaro fan absoluta de la seva manera d’explicar certs conceptes científics com qui no vol la cosa. Didàctic sense semblar-ho.

Ole tu! Molt recomanable.

4 comentaris:

acolostico ha dit...

:) Se lo dije. Ahora a por Mahler...

Parece que Bravo viene al Saló de Barcelona... Aunque creo es el gran olvidado de los nominados extranjeros.

Marta ha dit...

Apunto la referència

Bororo ha dit...

El tinc completament en la mateixa situació que tú abans de donar el regal.. a veure qui trobo.. a veure qui trobo...

Sonia ha dit...

Interesante, no controlado, para variar...