divendres, 18 de gener de 2013

Goliat


Títol: Goliat

Autor: Tom Gauld

Editorial: Sin Sentido

Páginas: 96

 ISBN: 978 84 15530 08 4I seguim amb la setmana monogràfica del còmic al Guaitatu. Moltes ganes (per dir-ho finament) teníem de llegir el “Goliat” de Tom Gauld des que algú que es queixa que no li fem cas ens van descobrir el seu meravellós tumblr . Història de David i Goliat, però explicada des del punt de vista del perdedor. L’autor ens fa un retrat melancòlic i tendre de Goliat, més interessat per la seva personalitat que per la història del conflicte en si, ajudat per aquest dibuix tan refotudament bo de tan senzill que és (o aparentment senzill, parlem clar) . Ja ho he dit en alguna banda (que el meu admirat Chris Ware em perdoni), si en alguna altra vida no puc fer el que feia el Sr. Bill Waterson, em demano fer el que fa el Sr. Tom Gauld.
Simplement meravellós.

7 comentaris:

acolostico ha dit...

Un tebeo que no me canso de recomendar, y en abril, en inglés, un recopilatorio de sus fantásticas tiras para The Guardian, cae fijo.

Anna ha dit...

Ho he vist, que publica recopilatori de tires.

Em sembla que també caurà.... #moltfan

Marta ha dit...

Aquest em sona haver-lo fullejat i recordar que tenia molt bona pinta... crec que per culpa de sr acolostico

Anna ha dit...

Sempre és culpa del sr. acolostico, Marta...

:-D

Bororo ha dit...

Llegit.. i en la meva opinió és un bon comic i entranyable... i molt ben fet...i enganxa plim plam.. De tota manera no sé si diria meravellos, jo.

Zonia ha dit...

Voy a ser la única que no tenga opinión al respecto...ni me suena...pero la tendré en cuanto lo lea :-)

Anna ha dit...

Está inclòs en la propera entrega, @Zonia :-D