divendres, 2 de novembre del 2012

Blancanieves

(Atenció: aquest text pot desvetllar informació sobre l’argument de la pel•lícula o condicionar l'opinió sobre ella . Als interessats en veure-la, es recomana llegir-ho a posteriori. Per si de cas...)

Sinopsis: Carmen, una jove amb una infància marcada per una terrible madrastra, fuig del seu passat i inicia un apassionant viatge acompanyada d’un curiós grup: una troupe de nans toreros.

Vista "Blancanieves", espectacular recreació del conte de la Blancaneus, a càrrec de Pablo Berger. Pel•lícula arriscada, ambientada als anys 20, filmada en blanc i negre i muda. Les comparacions amb “The artist” no li faran cap favor. I és una autèntica llàstima. Polèmiques taurines apart, es tracta d’una peça amb personalitat, que ens ofereix imatges d’una bellesa colpidora ( excel•lent treball de contrast de blanc i negre). Merescuda nominació als Òscar, es de preveure un bon reguitzell de premis a l’equip artístic, que està en estat de gràcia. Imprescindible. Segurament serà, a més de referent, matèria d’estudi a les escoles de cinema.

3 comentaris:

Sonia ha dit...

A mi es que me da pereza ir a verla...pero igual,quién sabe...

Marta ha dit...

A mi també em fa mandra (sobretot després d'haver vist el tràiler)

el bandero ha dit...

Vista i em sembla espectacular, però el final no es digne de la resta. No entenc com un equip capaç de fer una pelicula així no es capaç de veure que el final no acaba de funcionar.

Malgrat això crec que la Zonia i la Marta han de vèncer la mandra.