dimecres, 10 d’octubre del 2012

Cinco mil kilómetros por segundo


Títol: Cinco mil kilómetros por segundo

Autor: Manuele Fior

 Editorial: Ediciones Sins Entido

ISBN: 9788496722835





Regal sorpresa d’aniversari (gràcies veí), I lectura sorpresa, donat que desconeixia totalment a l’autor, Manuele Fior, i la seva obra. “Cinco mil kilómetros por segundo” ens explica la història d’amor entre Piero i Lucia al llarg dels anys. Bé, la seva història d’amor i desamor. O una història d’amor real com la vida mateixa, sense romanticisme ni artifici. De bones a primeres sobta el color de l’obra. Si, dic el color, donat que el dibuix és un bany de color que potser primer et colpeja, però t’envolta, i t’acaba atrapant. I després està el to de la història: pausat, sense estridències,  però sense concessions. Lectura amarga, però bella. Com la vida mateixa. Dels millors relats sobre una història de parella que he llegit. 
Molt recomanable.

5 comentaris:

acolostico ha dit...

Desconocia? vaya.

Preciosas las acuarelas. Y Sin Entido tiene otra de él traducida, que tampoco esta mla, es más por la novela que adapta seguro también le gusta.

Marta ha dit...

Em sembla que aquest no me l'apunto

Anna ha dit...

@acolostico

Li tinc dic que amb aquests posts que fa on acumula tants còmics els que no tenim la seva base ens perdem i som incapaços de retenir noms i títols…

Sonia ha dit...

Me lo pido en préstamo!!!! :-)

Bororo ha dit...

Uiii no sé no sé.. quan dius sense pressa uisshhh que la conozco señora... uiii

tinc 22 en cua..no hi ha pressa.