dimarts, 3 de juliol de 2012

Semiòtica: el concurs. 2ª edició. Bases de participació

(restaurant Arco Iris. Barcelona. Collita pròpia)

Estimats lectors del Guaitatu, ha arribat el moment que tots estaven esperant: la 2ª edició del concurs de semiòtica del Guaitatu. En aquesta edició hem decidit posar-los les coses una mica més complicades. Esperem que això no els faci enrere a l’hora de participar…
Aquí van les bases del concurs:

1 –Aquest any demanem als participants que facin unes senyals de lavabo. Tècnica lliure: dibuix, plastilina, fang, paper, fotografia, etc. Només cal que les obres siguin originals (NO s’accepten fotografies de lavabos de locals ja existents). S’entén que l’obra constarà de la senyal de “nens” i la senyal de “nenes” (la de minusvàlids és opcional)
2 – S’hauran d’enviar fotos de les obres al correu del Guaitatu o al correu de l’autora del Guaitatu, correctament identificades ( autoria i una petita descripció del material / tècnica emprats)
3 – Es permet un màxim de 3 obres enviades per participant.
4 – El termini de recepció comença a partir d’avui i finalitza el dia 30 de setembre. (No es queixin que deixo tot l’estiu, amb les corresponents vacances, per fer els deures)
5 – Els dies posteriors a la finalització del termini, es publicarà un post de recopilació amb totes les fotos enviades. L’enviament de la fotografia al concurs implica la seva autorització per ser publicada. En aquest post s’indicaran les bases per la votació.
 6 – El premi consistirà en un sopar pagat al guanyador/a per l’equip del Guaitatu en un restaurant triat per l’equip del Guaitatu. Al sopar hi podran assistir la resta de participants que així ho desitgin ( cadascú pagant-se el seu sopar, evidentment. L’equip del Guaitatu és pobre i no rep subvencions)

Apa...Ja tornen feina per aquest estiu... Esperem les seves aportacions amb entusiasme.

7 comentaris:

acolostico ha dit...

U, hacer cosas, uf tener imaginación, uf, uf...

Juanma ha dit...

Pues digo yo que habrá que participar. :-P

Marta ha dit...

Així així, fent treballar l'audiència... abusalectors!!! xDDD
(on havia deixat jo la imaginació??? Mmmm...)

Ferran Moreno ha dit...

Mmmm... les idees comencen a bullir al cap.

Zonia ha dit...

Me gusta, me gusta!!! :-)

Bororo ha dit...

ja tenim segona edició????

Com passa el temps...

el bandero ha dit...

El nostre fort no és la creativitat artística però ens posem, que fa molta ilu aquest concurs!!!!