divendres, 15 de juny del 2012

Standstill


Després del Bonaparte Ensemble del dijous i de l’espectacle Room el divendres, a l’Auditori, Standstill tancaven la gira ( de gairebé dos anys) del disc Adelante Bonaparte el dissabte en concert a la sala Apolo. Concert enèrgic, contundent, on van treure la seva versió més roquera (terreny on es mouen a la perfecció). Enric Montefusco (veu prodigiosa,llàstima que li van tapar una mica) ben acompanyat per uns quants homes orquestra, ens va oferir un concert dels de nota (menció especial per la percussió, que em va semblar molt bona). 
Repàs al disc Adelante Bonaparte, però amb temps per repescar cançons d’algun disc anterior. “Todos de pie” va ser l’inici suau per acabar portant-nos a El resplandor, Hay que parar, ¿Por qué me llamas a estas horas?... Amb 1 2 3 sol vam acabar afònics. I amb el bis final repetint Adelante Bonaparte, amb la pell de gallina. Sense alts i baixos. Dels cops que he vist combinar millors els moments àlgids amb moments íntims, sense cap mena de fissura. 
Diria que són un grup solvent. Però és quedar-se curt. En menys d’un any segurament hi haurà un disc nou. Esperem que no triguin a anunciar que tornen a sortir als escenaris.
Fan absoluta. 


5 comentaris:

acolostico ha dit...

Cerca de casa todo eh, como resistirse...

Bororo ha dit...

Aixo de l'apolo ho porta vostè molt malament.. molt malament...

Anna ha dit...

Ja us he comentat que m'encanta el meu barri?

:-DDDD
(i quina millor manera de celebrar el meu segon aniversari allà...)

Marta ha dit...

Ja ja... si és que la obliguen... ;)

Apuntats per veure'ls algun cop, doncs

Sonia ha dit...

A mi me enredaron para verlo y agradecida estoy. Un directo brutal :-)