dilluns, 7 de maig de 2012

30è Saló del Còmic de Barcelona

Visita familiar llampec al 30è Saló del còmic de Barcelona. I gràcies amb mitjà de comunicació que em paga un sou cada mes, amb entrada "de gorra". Passada per algunes de les expos (antològica de Little Nemo, Inside Moebius, 50 anys de Cavall Fort i Robots en su tinta. La veritat és que estaven prou bé. Sempre fa gràcia veure originals. I 40 anys que ens fa el sr. Mazinguer Z...) 

I una gran inversió de temps en fer cua. Però ja m’he tret l’espineta de tenir una dedicatòria del gran Jan (quin encant de persona, mare de déu)


(aquí podeu veure el video de com dibuixa de meravella aquest senyor, gentilesa del meu sofert cunyat...)

(l'espectacular portada de El Periódico del dijous dia 3.  Com es nota que patrocinen...)Resum: Visita breu.  No ha donat per gaire, tot i que semblava que aquest any els estands estaven una mica més pobres. Però hem tornat a casa amb dues dedicatòries (gràcies per la gestió, sr. acolostico) i un coixí de Totoro. Feliç com un anís.

9 comentaris:

acolostico ha dit...

Ay el frikerio del salón, y gracias a usted por cascarse ese pedaso de cola...

Ha sido más rápida que yo, que todavía tengo que organizar el tema, y luego rajar un poco de los cien mil...

Juanma ha dit...

Si hubiera andado con más tiempo, te pasaba mi ejemplar de Los cabecicubos para que lo firmara Jan... Bueno, si hubiera andado con más tiempo, habría ido yo a que me lo firmara él en persona. XDDD

Cuando voy, suelo hacerlo el viernes por la mañana, que casi no hay frikis y puedo hablar con la gente. Lo malo es que no hay autores para echar firmitas.

acolostico ha dit...

Voy a discrepar con Juanma, el viernes por la mañana SOLO hay frikis, las personas normales trabajan, los niños en las escuelas :P. Y si el sábado hay más gente, hay más oportunidades de hablar con gente, por matemático. Hay más gente, pero hay más autores, y muchos de ellos tan accesibles como otro día.

Juanma ha dit...

Me expliqué mal: donde dije 'y puedes hablar con la gente¡ debería haber dicho 'y puedes hablar con los libreros y editores amiguetes antes de que estén desbordados'. ;)

Marta ha dit...

Doncs diumenge, la quantitat de frikis era notable

Anna ha dit...

@acolostico

Home, jo tinc molt menys material, hores de voltar i criteri que per fer el post. Normal que vostè trigui una mica més, té més feina (i ara una reputació d'expert blogger en el tema que mantenir... :-P)

(i ja no recordo la cua. Em miro el dibuixet i se'm posa cara tonta :-D)

@Juanma
Jo abans hi anava el dijous al matí, quan no hi havia ni déu, gairebé ni els editors. Però des que un any no vaig poder veure les expos pq ens havíem d'esperar a que arribés el Sr. Clos per "inaugurar-les"( vaig agafar una emprenyada...)

@Marta
N'hi ha per donar i per vendre...i per repartir en tots els dies :-D

Zonia ha dit...

Yo espero ir algún año...ahora que empiezo a aficionarme a los cómics...de hecho pedí uno al Guaitatu pero no hubo suerte...

Anna ha dit...

@Zonia

No vaig veure al Franchu i a la seva maleta... :-(

Bororo ha dit...

A mi m'ha semblat bastant bé. El lloc es més espacios, els originals a les expos molt bé... l'ambient és diferent de França ... ai Angouleme... i manc auna mica d'industria i consum.. però bé, bé.