dilluns, 12 de març del 2012

Zebda



Vuit anys de sequera on els seus membres s’han dedicat a projectes personals. Però fa un mes ens vam assabentar que havien publicat disc nou i que tornaven a la càrrega. Zebda en concert, a la sala Apolo el passat dimarts 6. Nou anys després del concert que ja vam viure a la mateixa sala (i del qual hi ha un CD i un DVD gravats en directe, La tawa, que si no heu escoltat, hauríeu)
Calia anar-hi (ni que fos per veure si encara estem en forma: ells i nosaltres)
Presentaven el nou disc, Second tour, que sona aparentment més tranquil que els anteriors. Però a la primera cançó ja vam veure que el directe és una altra cosa. Energia, festa, reivindicació i mestissatge-fussió. I molt bon ofici. Magyd Cherfi continua oficiant de mestre de cerimònies i els germans Mouss y Hakim d’animadors (ja m’agradaria saber què carai esmorzen aquest parell). I, com no, a més del material nou, repàs als seus èxits (dues hores de concert donen per molt). Amb Tomber la chemise l’Apolo ja era una caldera (aquí un video del 2003 per tal que us feu una idea). I amb Y'A Pas d’arrangements o Motivés (dedicada al moviment 15M) tots entregats.
Si. Ells estan en plena forma. I nosaltres encara podem sobreviure a un concert seu (encara que la samarreta ens quedi igual de xopa que la seva)
I que duri.

6 comentaris:

acolostico ha dit...

Pues mala pinta no tenía la cosa, pero...

Anna ha dit...

Li hauria agradat tant o més que el de M83 (al qual tampoc va anar)

Si és que...

Bororo ha dit...

Entre M83.. que s'ha d'anar.. I Zebda que també.. i un que no pot que la gent es casa i es fa gran...

Però, de fet, va ser bo. Recordar que fa 10 anys que escoltem una cosa i que va ser exactament ahir.. y que diez años no es nada, ni veinte pot fer mal, o no. Doncs això. Remember when amb molt d'exercici físic en forma de ball... es això no?

Marta ha dit...

Mode ignorant ON: doncs a mi ni em sonen :$
Però pinta bé

Sonia ha dit...

A mi tampoco me suenan, bueno, el nombre sí, pero nada más... Pero lo que me ha impresionado es lo de los 9 años...ay señor!

Toliol ha dit...

Pues yo me dejé engañar y me lo pasé pipa. Desde "Los Campesinos!" en el Music Hall que no me divertía tanto...