divendres, 9 de desembre del 2011

Les aventures de tintín: el secret de l'unicorn

(Atenció: aquest text pot desvetllar informació sobre l’argument de la pel•lícula o condicionar l'opinió sobre ella . Als interessats en veure-la, es recomana llegir-ho a posteriori. Per si de cas...)

Ja fa dies que em vaig deixar caure al cinema per veure l’adaptació de Tintín realitzada pel sr. Steven Spielberg . Dubtosa estava per diversos motius ... Les primeres imatges que havia vist em tiraven una mica enrere (el dibuix del còmic del sr. Hergé està incrustat a la retina ). Però un altre dubtós em va convèncer.
Visionada en 2D (crec que ja he parlat de la meva certa al•lèrgia al 3D ( pel preu de les entrades que comporta, per les maleïdes ulleres i la seva incomoditat , pels danys col•laterals , també coneguts com a mareig i per les escenes sobreres , innecessàries i forçades que ens hem d’empassar per justificar el preu de les entrades , l’incomoditat de les ulleres i el mareig)
En resum, és com veure una pel•lícula d’Indiana Jones (tirant més cap a la darrera que a les primeres) en animació, cosa que fa que passi força millor i s’aguantin amb més dignitat les escenes d’acció sense cap ni peus. S’ajusta força a l’obra original, pel que puc recordar ( amb certes llicències) , es veuen, com no, les escenes pensades pel 3D i s’allarguen en excés les escenes d’acció. Però tot i així entreté i sembla ser que passa l’aprovat dels militants tintinòlegs.
Vista. Diuen que la segona serà dirigida pel Sr. Peter Jackson. (Ja no té res de director de sèrie B que era, però personalment li tinc més fe que al Sr. Spielberg. A veure què farà)

Poden llegir una altra opinió aquí i una visió diferent aquí.

4 comentaris:

acolostico ha dit...

Peter Jackson es el culpable del remake de King Kong, no hay fe ya...

Tintin+Spielberg = Indiana Jones
Tintin+Jackson = Señor de los anillos?

Bororo ha dit...

Sí. En un altra univers potser es pot trobar una idea que funcioni millor. Potser la segona tanda.. però de moment, ens conformem amb aquesta.

Marta ha dit...

Segueix sense cridar-me...

Sonia ha dit...

Como "curiosidad" iría a verla, pero no está la primera de la lista de pendientes...