dilluns, 10 d’octubre de 2011

Postals vacanceres: vicis quan estàs visiting puestus

(Arròs caldós amb xipirons. Menú degustació al Bodegón Alejandro. No hi ha paraules...)

(vermut a Cavtat. Llàstima que no tenen costum d'olivetes..)

(Pizzes amb gall d'indi i pernil croata a Dubrovnik)

(cerveseta a Dubrovnik. Psé)

(Gelats a Dubrovnik. Estil italià. Tiramisúi avellada. Mmmm...)

(Arròs amb bacallà i fonoll de mar i arros a la marinera. Dubrovnik. Es-pec-ta-cu-lar)

(Rissoto amb gambes a l'illa de Lokrum)

(Martini blanc. Vermut a l'illa de Lokrum. Llàstima de les olivetes)

(Pollastre a la brasa amb salsa de soja i pinya. A Lapad. Dubrovnik)

(Gelats d'estil italià. Straciatella i xocolata i straciatella i vainilla(?) A Lapad. Dubrovnik)

(Iced Coffe. Un dels meus primers intents frustrats de demanar un cafè amb gel. A l'illa de Lokrum. Al final ho vaig aconseguir)

(Aperitiu a Dubrovnik. Paté de tonyina)

(Calamars i gambes amb salsa de tomàquet especiada i olives. Lapad. Dubrovnik)

(Musclos a la provençal i vinet blanc. Lapad . Dubrovnik)

(Cervesa i mojito a Lapad. Dubrovnik)

(Calamars a la planxa. Mira que és senzill i mira que em perd aquest plat)

(Broquetes de kebab a la brasa. Marràqueix)

(Variat d'entrants marroquins. Marràqueix)

(Couscous amb verdures i polllastre. Marràqueix)

(Pastilla amb poma i formatge de cabra. No, jo no ho vaig tastar. Marràqueix)

(Amanida marroquina i olivetes. Marràqueix)

(te marroquí i cafè. Marràqueix)

(Calamars i gambes. En un "chiringuito" de la plaça Djema el Fna. Marràqueix)

(entrants En un "chiringuito" de la plaça Djema el Fna. Salsa picant, olives i pa. Marràqueix)

(Tajín de pollastre, amb llimoma i olives. Plat nacional. De vici. Marràqueix)

(Sopa Harira. De llenties, típica del Ramadà. Marràqueix)

(Te marroquí, suc de taronja i pastanaga i suc de taronja i cogombre. Recuperació. Marràqueix)

(Esmorzars al Riad. Sense paraules... Marràqueix)

(Couscous de verdures, tajín de pollastre i tajín de kefta. La triada nacional. Marràqueix)

(te marroquí i pastetes. Sucre en dosis extra. Marràqueix)

7 comentaris:

acolostico ha dit...

Ay, los calamares fritos, ale la dieta así en general..

Y sí, la bavaria holandesa pse.

Marta ha dit...

Una mica de pietat per la clientela... que és dilluns al matí!!! Dona cruel... ;)

Anna ha dit...

@acolostico

Dietquè?


@Marta

Si et consola, de vegades em faig ràbia a mi mateixa...

Zonia ha dit...

A mi me daría rabia si no fuera pq la mitad de esos platos los he probado también :-) así que esta vez ná de envidia cochina :-)

Bororo ha dit...

Esto.... aixi que jo em controlo, poso nomes un gintonic i que si per enveja que si tal que si qual. I aquí hi ha com a tres-cents plats que m'agradaria provar.

Un gin tonic en front de 300 plats, no hi ha color...la quinina els supera!!

Be de fet, no, però el color de la quinina es ben maco amb llum de dscoteca. No tant com els tajin, però quasi.

Juanma ha dit...

LamaredeDéu, qué hambre me acaba de entrar. :-)'''''''''''''''''''

mecatxis ha dit...

Saps? Tinc la sensació que has anat trobant la teva manera d'explicar el món. Taules o barres de bars i restaurant ben parades i les seves respectives portes de lavabo, la fami(g)lia, els concerts, les pel·lícules,... Ara ja pots dir amb orgull que ets una artista (i potser demanar una subvenció...)