divendres, 8 de juliol del 2011

Semiòtica: el concurs. Bases de participació

(fotografia gentilesa del Geek_Teka i la Grine)

Bé, a petició popular ( i per que ens agrada posar-nos en embolics, no ho negarem) engeguem un concurs per animar la secció de Semiòtica que tanta fama ha aportat a aquest blog.
Es tracta de seguir fent fotos de senyals de WCs. I de presentar les més curioses, originals, trencadores o maques. I que els lectors votin i decideixin.

Aquí van les bases del concurs:

1 – Les fotos s’hauran d’enviar al correu del Guaitatu o al correu de l’autora del Guaitatu, correctament identificades ( local, ubicació del local i autor de la fotografia. No s’acceptaran participants anònims)
2 – Es permet un màxim de 3 captures enviades per participant. En cas de tenir més captures per compartir (la secció té previst continuar apareixent publicada), caldrà especificar quines es volen presentar al concurs i quines no.
3 – No està permès reenviar imatges que ja han estat publicades anteriorment a la secció “Semiòtica”. Han de ser captures noves.
4 – El termini de recepció comença a partir d’avui i finalitza el dia 1 de setembre. (No patiu. Us deixo tot l’estiu, amb les corresponents vacances, per estar a l’aguait)
5 – Els dies posteriors a la finalització del termini, es publicarà un post de recopilació amb totes les fotos enviades. L’enviament de la fotografia al concurs implica la seva autorització per ser publicada. En aquest post s’indicaran les bases per la votació.
6 – El premi consistirà en un sopar pagat al guanyador/a per l’equip del Guaitatu en un restaurant triat per l’equip del Guaitatu. Al sopar hi podran assistir la resta de participants que així ho desitgin ( cadascú pagant-se el seu sopar, evidentment. L’equip del Guaitatu és pobre i no rep subvencions)
Apa...
Ja tenen feina per aquest estiu...

10 comentaris:

acolostico ha dit...

Un concurso, muy bien muy bien...

Pero no creo que sea para mi... Ya veremos...

Marta ha dit...

I quants futurs posts fets per "col.laboradors" ens garantim enredant a la gent d'aquesta manera??? :p

Sonia ha dit...

Bien, bien!!! me gusta, me gusta!!! No es que necesite motivación para ir con la cámara al lavabo ( y suena raro, lo se) pero el premi engresca molt :-)))

Cristina ha dit...

Guanyaré jo, evidentment U_U :P

Pepi Toria ha dit...

Un concurs. Guaitatu!

Juanma ha dit...

Falta especificar en las bases la tajada colectiva que cogerán los asistentes al gin-tonic posterior en la cena. :-D

Bueno, pues ¡hacia el excusado y más allá! Iremos haciendo acopio de fotos.

Bororo ha dit...

Els concursos de la tele ( i segur que els blogs) son la forma més biaxa d'explotació humana..


Yupi!!!!
Quan comencem a barralar-nos per quin es el millor? Podem fer-ho sense veure cap foto.. aixi serà mes interessant.Metalluita simbòlica.

el bandero ha dit...

L'equip de Gauitatu no deixarà de sorprendre’ns!!!
Molt bona iniciativa!!!! Així pensarem en vostès tot l’estiu!

Jo (qui sinó?) ha dit...

M'encaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanta!!!!!!! Vull guanyar!!!! Però pensa-n'ho bé, la participació serà divertidíssima i venir al sopar més!!!!!!!!!!!!!! Hagan juego!!!!

Juanma ha dit...

Yo ya estoy haciendo acopio de material. :-)