dimarts, 24 de maig del 2011

Nueva Natasha

(foto feta amb el mòbil. Es fa el que es pot...)

Divendres ens vam dirigir a la sala Continental de Gràcia per veure en directe a Nueva Natasha, grup de creació relativament recent. Es tractava d’un concert que ens feia especial il•lusió, donat que és un dels primers que engega Tema Produccions ( promotora musical petita que promet molt i que esperem que tingui una llarga i fructífera carrera) i que alguna cosa havíem tingut a veure en el fet que el grup i el promotora s’haguessin arribat a posar en contacte (la teoria dels 6 graus de separació esmicolada)
I ens ho vam passar la mar de bé. Pop amable que sona molt més àgil i amb ganxo en directe, músics passant-ho bé i públic entregat ( el club de fans del grup és molt actiu). Potser el so no era del tot perfecte i els falta encara tenir més cançons a la cartera i algunes hores més de directe a sobre. Però tenint a un showman com Dani Kussa davant d’un micròfon i amb les ganes que hi posen, se’ls augura un futur prometedor.

Quedeu-vos amb aquest nom.

7 comentaris:

acolostico ha dit...

Bueno, bueno, habrá que estar atentos si eso...

Sonia ha dit...

Al menos este grupo me suena...algo he leído...en algún sitio...

Bororo ha dit...

El so bo a espanya es possible, a catalunya, igual. No es preocupi per això. Pensi si a Holanda haguessing sonat be..

I tema Ptoruccions.. sembla idea genial.. es necessiten mes capitalistes d'aquests. Aquest s'enteren.

Anònim ha dit...

Si, el Danni Kussa es un showman...i la banda sona prou be...crec que en breu sorprendan amb nous temes....

Anònim ha dit...

seamos sinceros...las fans animaban al guitarrista de NuevaNatasha...creo que se llama Javier Costas....de todas maneras sonaban bastante bien , en especial el bajo y el violin.

Anònim ha dit...

Sóc sincera, sóc del club de fans Nueva Natasha i ho sóc perquè m'argada el grup, el seu estil, les cançons i el que expressen. És veritat que els vam conéixer a través de Xavi Costa i Pere Planas. Però això no treu que no ens agradi la seva música. Sonen bé i crec que encara poden donar molt més!

Anna ha dit...

@Anònims
Gràcies per passar per aquí a dir la vostra.
Totalment d’acord. Amb unes hores més de vol, la cosa promet (i si, el violí va ser un luxe)
Estarem atents dels seus propers moviments...