divendres, 28 de maig del 2010

Hamlet

Enmig de la voràgine hem esgarrapat unes hores per anar a la Biblioteca de Catalunya a veure la reposició del muntatge de Hamlet de la Perla 29 (que ja se’ns va escapar el primer cop). I és que tenim certa debilitat per aquest espai i pels muntatges d’aquesta companyia. I com no, ha valgut la pena. Tot i ser un espectacle de durada llarga i un text potent que requereix cert esforç per part de l’espectador , és absolutament recomanable. En Jorge Manrique,tot i que en alguns moments trepitja perillosament la línia de l’excés, es mereix els aplaudiments que recull al final. I continuo pensant que la Clara Segura és l’actriu que plora de manera més creïble de l’escena catalana de carrer. El muntatge, en la línia de la companyia: escenografia perfecta, cops d’humor, implicació de tot el persona (fins i tot l’equip no artístic) i banda sonora sorprenent i impagable. I no sé com s’ho fan, però una servidora acaba sempre acaba emocionada.
No em cansaré de dir-ho: s’ha de seguir la programació de la Perla 29 i els muntatges del Sr. Broggi. Em temo que les entrades ja estan esgotades, si no, els diria que les anessin a comprar ara mateix.
(i seguirem en mode pausa. Uns dies més...)

3 comentaris:

acolostico ha dit...

Hamlet al revés es Telmah.

Nada más que añadir al tema.

Replicant ha dit...

La tecla "pause" la tinc apretada de fa estona...je,je,...de totes maneres, no coneixia aquesta companyia teatral..Mira sta bé...una cosa més a saber...;p

Marta la que també és pregunta si ser o no ser és una bona qüestió ha dit...

Un espai per a gaudir, una bona obra de teatre, i una companyia d'allò més agradable... no es pot demanar gaire més, no?

I a més, vam poder recol·locar l'entrada que ens sobrava, així que cap problema!
Seguirem els espectacles a la Biblioteca... (tot i no ser tots frikitekaris...) :-)