dilluns, 18 de gener del 2010

Donde viven los monstruos

(Atenció: aquest text pot desvetllar informació sobre l’argument de la pel•lícula o condicionar la opinió sobre ella . Als interessats en veure-la, es recomana llegir-ho a posteriori. Per si de cas...)



Argument: La pel•lícula ens explica la història de Max, un nen entremaliat i sensible que se sent incomprès a casa i que s’escapa allà on viuen els Monstres. Max desembarca en una illa on es troba amb misterioses i estranyes criatures que tenen unes emocions tan delirants i impossibles de predir com la seva manera d’actuar.

Versió cinematogràfica d’un conte de Maurice Sendak , realitzada pel director Spike Jonze (especialment conegut per la seva faceta de director de videoclips musicals i per ser l’ex de la Sofia Coppola). Segons paraules del propi director, no ha volgut fer una pel•lícula per nens, si no sobre la infància. I he de dir que em sembla una gran descripció de què és aquesta pel•lícula. No puc opinar del llibre, que no he llegit. Però "Donde viven los monstruos" em sembla un excel•lent retrat de les pors i frustracions d’un nen que començar a prendre consciència de la vida adulta i dels seus problemes. Tot explicat amb un embolcall absolutament fascinant i preciós (visualment la pel•lícula és una meravella). Pel•lícula de mirar, en alguns moments, amb la boca oberta. I que et fa venir unes ganes boges de córrer i començar una batalla de fang.
Absolutament recomanable (per mi, més per adults que per nens).

5 comentaris:

acolostico ha dit...

Recomendable, sin duda.

Sobretodo seguidores de Fraguel Rock :)

Y tiene algo en su mail...

Anna ha dit...

Quèbonicaquèbonicaquèbonica!

I Fraguel Rock rules!

Ai, com m'agrada començar la setmana amb regals al mail! :-D

Jaume ha dit...

Veig que ens has avançat!!! La veritat és que fa temps que diem d'anar-la a veure, però ja veuràs com ens la treuran i no l'haurem vist!!! Espero poder veure-la aviat!!
Bona recomenació, gràcies!

manu ha dit...

Que aneu junts el senyor acolostico y vostè? Parleu de la mateixa peli XD

Anna ha dit...

Bona recomenació, gràcies!

Si, no te la perdis aquesta...

Que aneu junts el senyor acolostico y vostè? Parleu de la mateixa peli XD

Pura casualitat. Que quedi clar que no ens passem l'agenda de posts...