dilluns, 18 de maig del 2009

Traces



Dimecres + futbol = teatre. Bé…en aquest cas circ. O dansa…O teatre + circ + dansa.
Última opció per anar a veure Traces, muntatge de la companyia canadenca Les 7 doigts de la main que portava molt bones referències del seu pas pel festival Grec de l’any passat.
5 artistes suant la cansalada dalt de l’escenari amb una forma física absolutament envejable. La companyia, composta per antics membres del Cirque du Soleil, del Cirque Eloize i del Cirque Knie, ofereix un espectacle que combina elements d'acrobàcia amb música (actual i molt efectiva) , poesia visual , dansa i aspectes de la cultura urbana. Circ contemporani, més àgil i menys pretensiós que els grans espectacles que porta Le Cirque du Soleil. I igual d’impactant. (jo continuo dient que, malgrat haver-ho vist amb els meus propis ulls, continuo pensant que és físicament impossible pujar una barra vertical fent servir única i exclusivament la força de les mans )





Diuen que volen establir cita fixa a Barcelona ( portant els seus dos anteriors espectacles i potser els seus futurs). Caldrà seguir la pista.

Si teniu un moment, feu una ullada al seu vídeo promocional. Unes imatges valen més que mil paraules.

7 comentaris:

acolostico ha dit...

Me quedo con el futebol, peaso final...

Marta ha dit...

ja tens entrada de teatre pel 27??? ;)

Anna ha dit...

Me quedo con el futbol, peaso final......pa gustos.....

ja tens entrada de teatre pel 27??? ;)Doncs el 27 tinc intenció de veure el partit... "se siente".. I que quedi clar que no tindré cap responsabilitat en el resultat!
(ara...si algú em vol pagar una entrada per assegurar la victòria... s'accepten donatius)

Mecatxis ha dit...

Indubtablement, un espectacle per recomanar. Felicitats per l'elecció, Avalot!

El fútbol, sempre es pot veure en diferit...

Anna ha dit...

Felicitats per l'elecció, Avalot!Si senyor... Una bona tria!

Replicant ha dit...

Gràcies per la recomanació!!, pinta bé (a mi m'agrada el Circ du Soleil, però és cert que és molt desigual segons l'espectacle i jo també crec que segons com el Soleil el tenen al cap).
Fins quan actuen?, bona relació qualitat-preu?

avalot ha dit...

Bé, de tant en tant bé hem d'encertar un espectacle o altre :P Va valer molt la pena. Llàstima per la Replicant que ja s'acabés la setmana passada, a veure quan hi tornen...