Gintonic de Tanqueray Ten amb mandarines xines i Nordic Mist, contundent (i curiosa la manera de servir la tònica, regalimant per una cullera) (al Bar Calders)
Gintonic de nº 209 amb twist de llima i llimona i tònica Fentimans, ginebra seca i un pèl cíticra. Intens (al Maumau)
(comença a ser urgent fer el curs de cata)
7 comentaris:
de 3 en 3 de 4 en 4, antes de 1 en 1...el vicio, el vicio...
Pasará la moda del gintonic o se la beberán antes?
O viene para quedarse?
Passarà, passarà....com totes les modes, quan vingui la dels vodkas o torni la dels whiskys...
Però a mi, mentre el Maumau aguanti... :-D
Doncs si, cuirós lo de la tònica i la cullera al Calders... Però clar, si és curiós s'ha de provar, jejejeje :p
I del cogombre me'n mantinc allunyada, eeeeeeeeeeeww! ;)
Mandarines xineses? Òtia....i què tal de gust?
@Marta
El del Maumau, justament, és dels que es troba més el gust de cogombre 8dels que he tastat fins ara)
@Cristina
Encara no sóc capaç de dir si és per la ginebra o pels complements, peròdels més amargs i cítrics que he tastat. No és el meu preferit (però la copa queda requetemona amb les mandarinetes, això si)
Aquests vicis són una perdició i el seu ritme és infernal tot i estar treballant, quan comencin les vacances...
En mi casa, en tu casa
Publica un comentari a l'entrada